»User:
»Password:
Remember Me? 
FireShot - Full webpage screenshot tool support forum / FireShot Browser Extension / Public Support

Dim page/result in

Pages: 1
Posted:  25 Aug 2016 07:13
Hi
FireShot has just upgraded but now when I take a capture the screen darkens, I take the capture, and the image is darker than it should be, and the screen comes back still dark with the crosshair sill active until I click it again. It didn't do this before, is it a new bug or do I need to reset something? I can still capture but the image I get is dim, not bright like it used to be.

This is happening on all pages not just one page

I have FireShot set to Capture selection/elements and save
I am using v. 0.98.99 (not pro)
Firefox 47.0.1
Windows 10, 64 bit, English

If I put the settings to Capture entire page and save, it seems to work fine.
I just tried again and now when I scroll down and select the area I want to capture and the screen darkens, nothing else happens, so it's not capturing anything in that mode now.
Posted:  25 Aug 2016 16:14   Last Edited By: JK
Thanks, I need some more testing for the new build to make sure it solves this issue.
__________________
FireShot Pro Pro Full Webpage Screenshots will be moving to a subscription model soon!
There's a last chance to purchase a Lifetime License and get a 33% discount! - https://getfireshot.com/buy.php
Posted:  26 Aug 2016 05:29
HI
I tried it again this morning, 24 hours later, and it's fine now! Perhaps it just needed a PC reboot?
Posted:  26 Aug 2016 06:00   Last Edited By: Miksu
Hi, it's same prob for me. Reboots, etc. won't help. And after a few (dark) shots Fireshot disables completely and says it can't access sss.dll and suggests to turn off antivir. Tried that too but still the same prob.

I have Firefox and this problem occured after Firefox updated to 48.0.1 in the start of the week. The previous Fireshot wasn't compatible with updated Firefox and Fireshot autoupdated itself to the latest version, which obviously doesn't work (in the latest Firefox version). This is the same prob for all Firefox users what I've heard - at least in Win10 64bit Home.
Posted:  26 Aug 2016 06:09
Actually, I just tried it again and got the original problem back, so it worked on one site/page but not on another. Still stays dark during capture and afterwards until I click the crosshair again. Then I have to go and  'auto levels' the image in another programme to lighten it.
Posted:  26 Aug 2016 06:15   Last Edited By: Miksu
Same for me. Except that after a few shots, Fireshot disables completely because of this sss.dll. Me got the latest Fireshot version, too. I.e. 0.98.88.
Posted:  26 Aug 2016 06:24
This is the error I get. Taken with Windows Ink, which is ok, but not even close as good as Fireshot.

https://s13.postimg.org/vgtnho82f/Fire_Shot_Prob.png
Posted:  29 Aug 2016 13:38
I'm also having the problem of the screen becoming dark grey when I try to take a 'fireshot'. Also when I'm using 'capture selection' it doesn't capture the entire selection, it only captures what is visible when I click save.
Posted:  29 Aug 2016 13:39   Last Edited By: JK
Please update: https://getfireshot.com/fireshot-install.exe
__________________
FireShot Pro Pro Full Webpage Screenshots will be moving to a subscription model soon!
There's a last chance to purchase a Lifetime License and get a 33% discount! - https://getfireshot.com/buy.php
Posted:  29 Aug 2016 14:01
It seems to work fine now, will see how it goes over the next couple of days as it was fine the other day and then not the next. I love the way the capture size is at the bottom now, much easier for when you're dragging down and wanting a specific size. Thank you!
Posted:  29 Aug 2016 14:02   Last Edited By: JK
Thank you for your feedback! thumb_up
__________________
FireShot Pro Pro Full Webpage Screenshots will be moving to a subscription model soon!
There's a last chance to purchase a Lifetime License and get a 33% discount! - https://getfireshot.com/buy.php
Posted:  30 Aug 2016 07:49   Last Edited By: Miksu
I still get that dll prob... And what is strange is that the first fireshot snap always succeeds and everything goes ok (also no dim page prob anymore). But then when taking the second snap the dll-prob occurs. This in latest Firefox.

What I also tried was to do a "clean" reinstall of Fireshot. I.e. so that after removing the plugin I also removed all the fireshot entries from prefs.js file in Firefox profiles folder by hand (because Firefox don't remove them when you uninstall a plugin, you need to remove them by hand if you want to get rid of them).

Somebody on some board also said he's got this dll problem. But don't remember which board it was...

https://s15.postimg.org/482uzzte3/Fire_Shot_Prob2.png
Posted:  31 Aug 2016 14:17
Miksu, can you check whether you're using the 64-bit version of Firefox?
__________________
FireShot Pro Pro Full Webpage Screenshots will be moving to a subscription model soon!
There's a last chance to purchase a Lifetime License and get a 33% discount! - https://getfireshot.com/buy.php
Posted:  01 Sep 2016 17:12   Last Edited By: Miksu
Yep, this is 64bit browser and as I heard in the other topic I opened, this is probably the reason for the error...
Posted:  01 Sep 2016 22:37
Yes, this is the reason. However, you can install an additional 32-bit version for taking screenshots.
__________________
FireShot Pro Pro Full Webpage Screenshots will be moving to a subscription model soon!
There's a last chance to purchase a Lifetime License and get a 33% discount! - https://getfireshot.com/buy.php
Posted:  02 Sep 2016 06:14   Last Edited By: Miksu
Yep, I think I'll do so. Altho lazy but next time when wanna take a snap I'll do so...! wink Thanks for the info.
Posted:  02 Sep 2016 08:37
I have just used it again after a couple of days' break and the first two were fine, then it stopped working all together. The page I was trying to capture had a lot of Flash video screen on it, would this have something to do with it? I can click the FireShot button button and change the settings but nothing works now. (Not even on new pages without any Flash screens.)

This is in Firefox 84.0.2 still, it was all fine before the last upgrade so I don't know what's going wrong!
Is it worth taking it off and putting it back on again do you think?
I have FireShot set to Capture selection/elements and save
I am using v. 0.98.99 (not pro)
Firefox 47.0.1
Windows 10, 64 bit, English
Posted:  02 Sep 2016 11:10
James, does restarting Firefox help?
__________________
FireShot Pro Pro Full Webpage Screenshots will be moving to a subscription model soon!
There's a last chance to purchase a Lifetime License and get a 33% discount! - https://getfireshot.com/buy.php
Posted:  02 Sep 2016 15:06   Last Edited By: Miksu
I had that same thing with 64-bit Firefox version so that it stucked sooner or later. But now "downgraded" to 32-bit version as for real it doesn't really matter whether 32 or 64. Anyways, now everything works fine for me.
Posted:  03 Sep 2016 05:53
JK
It's working fine now after a restart - I will keep an eye on it.
Posted:  04 Sep 2016 14:24
Thanks James thumb_up
__________________
FireShot Pro Pro Full Webpage Screenshots will be moving to a subscription model soon!
There's a last chance to purchase a Lifetime License and get a 33% discount! - https://getfireshot.com/buy.php
Pages: 1


Recent topics Replies Views Last Poster
Multiple scrolling screenshots in extension
5 2733
Full page screenshot too dark
12 862
Chrome screenshot stays gray after update
25 3101
Saving webpage as PDF with URLs
1 2605
Incomplete URLs
2 2419
Fireshot install the extension out of the Firefox's profile folder
1 3642
No edit function
8 3166
Setting up OneNote
3 2961
More than one window for multiple browser screenshots.
2 2293
Need Link to Pro for Previously purchased License Key
1 830